Правила прийому дітей в ДНЗ №21

Рубрики (Сторінка директора) Автор Русенко-Бабій Наталія | 27-11-2017

Правила прийому дітей в дошкільний навчальний заклад № 21 «Ластівка»

Діти в дошкільний навчальний заклад зараховуються відповідно Системи «Електронної черги» м. Хмельницького. Списки дітей, які потрапляють в заклад на наступний навчальний рік, в електронній черзі оприлюднені з березня того ж року, тобто за півроку до вступу в заклад.

Для зарахування дитини в дошкільний заклад необхідно пред’явити:

  • заяву батьків або осіб, які їх замінюють, медичну довідку про стан здоров’я дитини, довідку дільничного лікаря про епідеміологічне оточення, свідоцтво про народження дитини;
  • в спеціальну та інклюзивну групи додатково подається: висновок психолого- медико-педагогічної консультації, направлення Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради та індивідуальна програма реабілітації для дітей з інвалідністю.

 

За дитиною зберігається  місце у дошкільному закладі у разі її хвороби, карантину, санаторного лікування , на час відпустки батьків або осіб , які їх замінюють, а також у літній період (75 днів).

 

Відрахування дітей з дошкільного  закладу може здійснюватись:

–  за бажанням батьків або осіб, які їх замінюють;

– на підставі медичного висновку про стан здоров’я дитини, що виключає можливість її подальшого перебування в дошкільному закладі цього типу;

– у разі несплати без поважних причин батьками або особами, які їх замінюють, плати за харчування дитини в дошкільному закладі протягом двох місяців.

Адміністрація дошкільного закладу зобов’язана письмово повідомити батьків або осіб, які їх замінюють, про відрахування дитини за 10 календарних днів.