Хмельницький дошкільний навчальний заклад №21 “Ластівка” у 2020-2021 н.р.

Рубрики (Новини) Автор Русенко-Бабій Наталія | 05-11-2020

В дошкільному навчальному закладі №21 «Ластівка» впродовж березня-серпня 2020 року продовжувався виконуватись капітальний ремонт закладу.

Завтра 1 вересня. День довгоочікуваної зустрічі з нашими малятами. Ми ретельно готували садочок для них, а вони з нетерпінням очікують повернення в улюблений, оновлений та комфортний заклад.

З міського бюджету було виділено кошти на утеплення та термомодернізацію закладу.

Наразі:

утеплено дах закладу за новою технологією, покриттям мембраною;

замінено склоблоки на енергозберігаючі віконні блоки;

встановлено нові пожежні сходи;

виконано роботи по термомодернізації фасаду закладу;

переобладнано пожежні виходи для кожної вікової групи зі встановленням енергозберігаючих дверей;

виконано багато внутрішніх робіт: зроблено поточні ремонти в трьох спальнях (підвісна стеля та нові шпалери), замінено лінолеум у групах, оздоблено декоративною штукатуркою коридори закладу, реконструйовано коридори у двох групах, у кожній групі є оновлення, замінені двері та віконні блоки.

Дякуємо за ці чудові зміни!

Оновлений фасад закладу
покрівля закладу здійснювалась за новою технологією
оновлена спальня групи №4
Світлі та яскраві коридори
Яскраві групи для діточок

Висловлюємо подяку Енергосервісній компанії “АДАМСОН” за висококваліфіковану роботу працівників. Принагідно дякую всьому колективу, який старанно, з великою любов’ю підготував групи до зустрічі дітей. Приємно усвідомлювати, що всі ми одна команда, яка працює як злагоджений механізм на розвиток і радість дітей, забезпечення комфортних умов перебування в садочку. На поріг ступив новий навчальний рік. Рік пізнання, можливостей, змін та відкриттів. Хай він буде плідним, насиченим яскравими подіями, високими здобутками та незабутніми враженнями. Будьмо здорові і бережімо один одного!