Про видачу та затвердження Тимчасового порядку організації освітнього процесу у 2020-2021 навчальному році в період карантину

Рубрики (Сторінка директора) Автор Русенко-Бабій Наталія | 05-11-2020

Відповідно до статті 40 Закону України “Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення”, на виконання пункту 17 постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року N 641 “Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”, Постанови МОЗ № 50 від 22.08.2020 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» та враховуючи Постанову МОЗ України від 21.05.2020р. №25 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» та з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) у навчальному 2020-2021 році серед працівників та здобувачів освіти та забезпечення належних протиепідемічних заходів спрямованих на запобігання ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)

НАКАЗУЮ:

  1. 1.  Бабій Н.Д.- завідуючу ХДНЗ №21 «Ластівка» вважати відповідальною особою, за організацію протиепідемічних заходів у закладі дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)

2.  Скласти та затвердити Тимчасовий порядок організації освітнього процесу у 2020-2021
навчальному році в період карантину у Хмельницькому дошкільному навчальному закладі №21 «Ластівка».

3. Розробити заходи з урахуванням організації освітнього процесу в закладі, прийому дітей, проведення температурного скринінгу, алгоритму дії керівника при підозрі захворювання на короно вірусну  інфекцію серед учасників освітнього процесу, проведення дезинфекції приміщення, дотримання санітарно-гігієнічних вимог в закладі, організації харчування.

4. Ознайомити з Тимчасовим порядком всіх працівників закладу освіти.

5. Слободян Н.В.- вихователю-методисту, скласти та затвердити Інструкцію з охорони праці щодо запобіганню поширенню коронавірусної інфекції (COVID-19) та дотриманню правил респіраторної гігієни та протиепідемічних заходів  (наказ від 26.08.2020року №50-аг)

6. Провести інструктаж для працівників щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції (COVID-19), дотримання правил респіраторної гігієни та протиепідемічних заходів.

7. Провести роз’яснювальну роботу з персоналом та здобувачами освіти щодо індивідуальних заходів профілактики та реагування на виявлення симптомів коронавірусної хвороби (COVID-19) серед персоналу або здобувачів освіти.

8. Неухильно виконувати розроблені заходи всі працівникам закладу освіти.

9. Відповідальним по  підрозділам неухильно виконували та контролювати  виконання всіх заходів.

10. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Завідуюча                                     Н.Бабій